Barca ta pneumatica - solida, rezistenta si de incredere!
 • -15%
  65.930,00 lei 55.830,00 lei

  UMS TUNA 460 TT

  UNA 460 TT “este o barcă care are la  baza pe modelul ” TUNA 460 DC AL “. O platformă avansată pentru pescuit cu două spatii de depozitare de 81 de litri și un spatiu central de 216 de litri. Spatii laterale: cel drept – 173 cm, cel din stânga – 225 cm, cu volum de 91 litri. Aerator îngust îngust de 60 litri. Pentru a evita interferența în timpul pescuitului, nu este instalat un echipament de gardă. Există boluri de pliere inox instalate  la pupa.

  Echipament de bază:

  Corp de aluminiu complet sudat
  Platformă avansată pentru pescuit
  Platformă avansată pentru pescuit cu aerator integrat de 60 litri
  Console cu geamuri (pasagerul este cu torpedoul) și rafturi
  Set de direcție (valan, cutie de viteze, cablu)
  Lumini de navigație + lumina de sus ( alba )
  Panou de control
  Pompa
  Sistem încorporat de combustibil pentru 58 de litri
  Bloc terminale pentru baterii
  Soclu 12V
  Instalații de ancorare îndoite din inox
  Amplasarea panoului de cabină cu covor marin

  6 suporti de lanseta montati la pupa

  Garantie ambarcatiune: 10 ani.

 • -7%
  28.386,00 lei 26.386,00 lei

  UMS TUNA 410 DC

 • -6%
  309.156,00 lei 290.344,00 lei

  UMS TUNA 865 CABIN

  Moștenind toate cele mai bune caracteristici ale versiunii deschise, “TUNA 865 Cabin AL” oferă echipajului său un plus de confort și protecție împotriva adversităților naturale, făcând această combinație practica la orice vreme. Versatilitatea cabinei este greu de supraestimat: posibilitatea transformării mesei de luat masa într-o canapea pentru a ajunge la o noapte confortabilă, un spațiu suficient pentru împrejmuirea bucătăriei și a toaletei și chiar a unui sistem integrat de încălzire. În același timp, există încă suficient spațiu operațional pe puntea din față și pe cabina de pilotaj, cu banchete și scaune organizate cu balamale.

  Echipament de bază:

  Corp de aluminiu complet sudat
  Cockpit cu auto-drenare
  Cabină cu geamuri (sticlă) și două uși
  Dulap  spațios
  Cutie de vase
  Sistem încorporat de combustibil pentru 240 de litri
  Set de direcție (roată, cutie de viteze, cablu)
  Scaune amortizate
  Rularea luminilor de navigație + lumina de sus
  Pompă (automată)
  Soclu 12V
  Panou de control
  Deconectați comutatorul
  Bloc terminal
  Arcul de pe acoperișul cabinei pentru instalații speciale
  Echipamentele Guardrail
  Echipament de fixare

  Garantie ambarcatiune: 10 ani.

 • -8%
  125.400,00 lei 115.400,00 lei

  UMS TUNA 600 DC

 • -11%
  91.680,00 lei 81.680,00 lei

  UMS TUNA 550 DC

  Model emblematic al seriei scandinave. Proiectele de inginerie inovatoare, care sunt colectate împreună și implementate într-un corp elegant modern de tip “TUNA 550 AL”, au determinat cu siguranță popularitatea acestui model.

  Creat pentru condiții de operare dure în apele deschise, o cocă fără compromisuri robustă și de încredere a devenit o soluție confortabilă universală pentru recrearea activă și familială, precum și pentru pescuit și rezolvarea diferitelor sarcini de lucru. Rezistența ridicată la rulare vă permite să efectuați manevre cu încredere la cele mai înalte viteze. Barca cu contururi complexe și navigabilitate excelentă. Am eliminat niturile și dispozitivele de fixare a șuruburilor – toate piesele sunt sudate ferm la corpul corpului, asigurând astfel o funcționare pe termen lung fără a fi nevoie de serviciul de întreținere al vasului. Calitatea superioară a ansamblului corpului permite producerea unei barci fără o colorare suplimentară. O canapea de mână detașabilă permite adaptarea spațiului interior al bărcii la condițiile de utilizare – pentru recreere cu companie, vânătoare sau pescuit, scufundări etc.

   

 • -11%
  73.160,00 lei 65.400,00 lei

  UMS TUNA 500 TT

  TUNA 500 TT “este o barcă de turneu bazată pe corpul” TUNA 500 DC AL “. O platformă de pescuit avansată, cu două dulapuri de 82 litri și o dulap central de 243 de litri. Spatii laterale: cel din stânga cu un volum de 78 de litri permite stocarea tijei de 225 cm lungime, iar cea dreaptă – 63 de litri. Volumul total al spatiilor de depozitare pe barca – 780 de litri. Aerator îngust îngust de 60 litri. Pentru a evita interferența în timpul pescuitului, nu este instalat un echipament de gardă. Există boluri de pliere inox instalate la arcul și la pupa.

  Echipament de bază:

  Corp de aluminiu complet sudat
  Platformă avansată pentru pescuit
  Platformă avansată pentru pește cu aerator integrat de 60 litri
  Console cu geamuri (pasagerul este cu torpedoul) și rafturi
  Set de direcție (volan, cutie de viteze, cablu)
  Lumini de navigație + lumina de sus, alba
  Panou de control
  Pompa
  Sistem încorporat de combustibil pentru 75 litri
  Bloc terminale pentru baterii
  Soclu 12V
  Instalații de ancorare îndoite din inox
  6 Suporti lanseta la pupa.

 • -10%
  62.400,00 lei 56.400,00 lei

  UMS TUNA 500 DC

  Modelul “TUNA 500 AL” a fost proiectat pentru cea mai recentă dintre trio-urile din clasa scandinava.

  Cu toate acestea, versiunea intermediară diferă nu numai în dimensiuni. Cele mai bune caracteristici ale fiecărei ambarcațiuni din serie au reușit să colecteze împreună și să pună în aplicare în această cocă: acestea este ușoară și controlabilă a “fratelui mai mic” “TUNA 460 AL”, plus un cockpit spațios și navigabilitatea excelentă a pilotului “TUNA 550 AL”.

  Calitatea hidrodinamică “TUNA 500 AL” și greutatea corpului îi permit să o folosească cu certitudine absolută, cu o echipă de patru persoane și o putere exterioară a motorului de numai 60 hp și în același timp să demonstreze o performanță de viteză bună.

  Rețineți că întreaga serie a fost creată pentru condiții de funcționare dificile pe apa deschisă. O navă fără compromis durabilă și fiabilă este o soluție universală convenabilă pentru recrearea activă a familiei, precum și pentru pescuit, vânătoare sau scufundări. Rezistența mare la rulare permite efectuarea manevrelor cu încredere la cele mai înalte viteze. O barcă cu condiții meteorologice complexe și o excelentă navigabilitate se poate lăuda cu un cockpit spațios – unul dintre cei mai buni din clasă. Am eliminat niturile și dispozitivele de fixare a șuruburilor – toate piesele sunt sudate ferm la corpul corpului, asigurând astfel o funcționare pe termen lung fără a fi nevoie de serviciul de întreținere al bărcii. Calitatea ridicată a ansamblului corpului permite producerea bărcii fără o culoare suplimentară, ceea ce reprezintă un semn iconic în arta de sudare. Absenta placajului din fibra de sticla si a placajului determina o experienta impecabila a cocainei atunci cand functioneaza in diverse conditii climatice.

 • -10%
  44.160,00 lei 39.560,00 lei

  UMS TUNA 460 CC

  TUNA 460 СC AL “este o versiune ușoară și confortabilă a unei barci cu  consolă centrală de operare. Cu o astfel de consolă localizată într-o barcă, echipajul este dotat cu un maxim de confort pentru utilizarea spațiului operațional: fie că lucrează cu echipament sportiv, fie că îndeplinește sarcini prin servicii speciale.

 • -9%
  27.734,00 lei 25.234,00 lei

  UMS TUNA 410 CC

 • -9%
  45.792,00 lei 41.792,00 lei

  UMS TUNA 460 DC

  TUNA 460 DС AL “este o barcă ușoară și confortabilă, cu cabina spațioasă. Cu o protecție maximă a șoferului și a pasagerilor din spatele consolelor de vremea și vântul, în spațiul de pilotaj este suficient spațiu suficient pentru pescuit sau transport de bagaje

 • -7%
  27.134,00 lei 25.134,00 lei

  UMS TUNA 410 OC

 • -6%
  309.156,00 lei 290.344,00 lei

  UMS PATROL 1000

  Barca cu motor “UMS-PATROL 1000” este proiectată pentru activități de patrulare și alte funcții similare. Se intenționează să se transporte persoane și mărfuri mici pe râuri și rezervoare, precum și în apele de coastă de mare.

  În această barcă sunt prevăzute o cabină pilot spațioasă, cabină de arc, bucătărie, toaletă. Pasarelele punții de-a lungul portului și a tribordului asigură circulația sigură a echipajului pe întreaga lungime a barcii.

  Configurația de bază a barcii oferă sisteme autonome de încălzire, sistem de alimentare cu apă, sistem de canalizare, echipamente de radionavigație, sisteme de dezinfecție activă și pasivă.

  Poziția motorului este amplasată în partea posterioară a bărcii. Motoarele VOLVO PENTA D6-330 sunt instalate, cu o capacitate totală de 660 hp. și sistemul de direcție electronic.

  Garantie ambarcatiune: 10 ani.