Barca ta pneumatica - solida, rezistenta si de incredere!

Despre noi

Cine suntem

Infiintata  in anul 2016, ca o extensie a unui pasiuni, compania NOVELL LMM SRL a devenit in scurt timp unul dintre princialii furnizori pe segmentul comertului cu ambarcatiuni pneumatice, RIB, barci din aluminiu, motoare si accesorii pentru ambarcatiuni.

Ne dorim si cautam tot timpul sa ne surprindem placut clientii. Am fost primii din Romania, in colaborare cu partenerii nostri de la Elling care au introdus ( ca si norma de calitate obligatorie ) protectia suplimentara a baloanelor barcilor pneumatice ( gonflabile ) in zona de contact cu solul, facand practic aproape imposibila inteparea baloanelor ambarcatiunii in apa si pe malurile ,,neprietenoase,,

Cateva mii de clienti ne-au ales, ambarctiunile noastre fiind in exploatare la clienti precum,

  • Clubul Sportiv Municipal Bucuresti
  • Muzeul de Arheologie Constanta
  • Administratia Bazinala de Apa
  • Servicii Salvamont
  • Institutul National de Cercetare si Dezvoltare in Silvicultura ,,Marin Dracea,, Brasov

Cu cine lucram?

Toti furnizorii nostri, sunt alesi pe criterii foarte stricte de calitate si absolut toate certificatele de garantie au acoperire integrala in politica de garantie a producatorilor.

Suntem distribuitori exclusivi in Romania pentru,

ELLING -barci pneumatice

Producator ucrainean de barci pneumatice ( gonflabile ) din PVC, precum si barci RIB si echipamente pentru ambarcatiuni. Compania si-a inceput activitatea in 2004, in prezent fiind prezenta prin distribuitori atat pe piata europeana cat si pe cea asiatica. Tehnologia de sudare a cilindrilor este sudarea cu aer cald ( termosudare ). Pentru lipirea accesoriilor de pe ambarcatiune dar si ( protectiei anti-val si banda cauciuc montata sub baloane pentru protectia la intepaturi ) se folosesc adezivi speciali.

Elling inseamna inovatie, compania a brevetat revolutionara barca pneumatica-caiac, Kardinal cu chila in ,,V,, si un design special al carenei care i-au sporit proprietatile aerodinamice.

GALA – barci RIB cu carena din aluminiu ( RIB- Rigid Inflatable Boat )

GALA» este un nou proiect internațional, înființat în 2015 de GALA MARINE INTERNATIONAL Inc, Canada. și se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea de noi generații de RIB-uri din aluminiu și barci gonflabile pliabile.

Caracteristicile cheie și cele mai puternice ale GALA sunt:

  • Inginerie superioară cu o serie de modele și idei absolut noi și revoluționare,
  • producție europeană cu cele mai bune materiale și manoperă,
  • Calitate excepțională și preț imbatabil,
  • Cei mai buni și bine distribuiți distribuitori din întreaga lume! Oferim o gamă completă de bărci gonflabile de la 2,4 până la 6,5 metri pentru toate segmentele pieței de bărci gonflabile:

UMS MARINE -barci din aluminiu, complet sudate

Compania ucraineană UMS a fost fondată în 2000 și este proiectant și producător de bărci din aluminiu pentru uz profesional.
Astăzi ambarcațiunile noastre sunt operate în Ucraina, Germania, Olanda, Suedia, Finlanda, Norvegia și alte țări. Clienții noștri sunt serviciile de paza de coasta, militari, vamali, polițiști și altele.
UMS inbunatateste permanent gama de produse.

BORIKA – accesorii pentru ambarcatiuni

Înființată în 1999, BORIKA este astăzi cel mai mare producător ucrainean de accesorii și accesorii pentru aproape orice tip de ambarcațiuni plutitoare, inclusiv bărci, bărci, caiace și iahturi. Produsele noastre combină calitate înaltă și prețuri accesibile. Datorită implementării active a inovațiilor, produsele sub marca BORIKA au câștigat faimă și recunoaștere nu numai în Ucraina, ci și cu mult dincolo de granițele sale.

Produsele Fasten Borika sunt atât de simplu de instalat și de operat încât chiar și un începător își poate echipa cu ușurință barca, barca sau caiacul cu accesorii care îi vor face vacanța mai confortabilă fără eforturi mari.

Datorită produselor BORIKA care îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort și siguranță, utilizatorii vor putea crea o configurație unică a barcii lor. În același timp, este întotdeauna posibilă reechiparea unei bărci sau caiac, modernizarea unei bărci sau a unui iaht în funcție de noile nevoi ale proprietarului.

Împreună cu produsele noastre, cumpărătorul primește garanție de înaltă calitate și servicii post-garanție.

Cu produsele BORIKA, nava clientului va deveni multifuncțională, confortabilă și elegantă, oferindu-i oportunități ample pentru a stăpâni noi tipuri de recreere activă pe apă.

 FLOVER -motoare electrice pentru ambarcatiuni

CSM TECH CO., LTD, cu sediul în Busan – Coreea de Sud, este o companie care produce motoare de curent continuu și linii de asamblare BLDC și furnizează producătorilor auto de renume mondial, printre care Hyundai si Kia, de peste 20 de ani de la înființarea în 1990. CSM TECH CO., LTD este o IMM orientată către tehnologie, tehnologii necesare nu numai pentru producția de motoare de curent continuu, ci și pentru echipamentele de fabricație automată ale produsului.

Toate produsele comercializate vin insotite de declaratii de conformitate privind respectarea Directivei Parlamentului european 2013/53/EU cu privire la standardele de calitate obligatorii pentru ambarctiunile de agrement si motovehiculele nautice.

Informatii despre livrare,

Pentru valori mai mici de 1000lei, taxa de livrare este de 25lei.

Pentru valori mai mari de 1000lei, nu se percepe taxa de livrare.

Dragi clienti, va multumim sincer pentru increderea dumneavoastra, punem mare pret pe acest lucru si vom incerca continuu sa fim mai buni.

Echipa barciaccesorii.ro

Date contact, informatii facturare

SC NOVELL LMM SRL, Galati

RO36180530

J17/899/2016

Conturi IBAN,

UNICREDIT BANK – RO04 BACX 0000 0014 9369 5000

BRD BANK – RO68 BRDE 180S V292 0832 1800

contact@barciaccesorii.ro

office.barciaccesorii@yahoo.com

0721678608