Opțiune tematică

Tema
2
Aspect casetă
Culoarea fundalului
Meniu lipicios
https://barciaccesorii.ro/image/catalog/themevolty/pageloader/ttv_loading.gif
Barca Elling Navigator 300 + podina semirigida

Barca Elling Navigator 300 + podina semirigida

 • ProducătoriElling
 • Cod produs: N300
 • Disponibilitate: 2-3 zile

 • 1.960Lei

 • Fără tva: 1.960Lei

Opţiuni disponibile

Barca gonflabila ( pneumatica ) Elling Navigator N300 CNT

 • --- Barcile gonflabile Elling din seria Navigator 300 sunt recomandate celor care isi doresc o barca extrem de usoara si care sa poata fi manipulata de o singura persoana fara prea mult efort. Sunt recomandate care isi doresc pentru scurtele lor partide de pescuit, portabilitate si atingerea celor mai inaccesibile locuri pentru pescuit. Cu o greutate de doar 27kg suporta o incarcare de 380kg sau trei persoane, insa este mult mai confortabil daca folosesti imrpeuna cu un prieten. 
 • --- Pentru ca ne dorim sa ne bucuri de tot confortul barcile gonflabile din seria Elling Navigator 300 au banchete culisabile pe lungimea ambarcatiunii, la fel ca barcile Elling din gamele superioare, dandu-ti posibilitatea de a-ti regla singur pozitia in functie de modul de pescuit sau modul de navigare.  Vei putea singur alege care este pozitia cea mai confortabila a banchetelor. Compara acest lucru cu barcile din aceeasi gama concurente!
 • --- Si pentru ca ne dorim sa te scutim de bataie de cap in viitor, toate barcile din seria Elling Navigator N300 vin echipate cu suport motor la pupa preinstalat, barca fiind astfel pregatita inclusiv utilizarii cu motor electric.
 • ---Intelegem ca ai nevoie de timp pentru ati personaliza barca dupa nevoile tale. Poate ai nevoie de mai multi suporti de lanseta, sau unul de camera,. etc....de la FASTen Borika. Suntem unicul distribuitor  autorizat de producatorul FASTen Borika in Romania pentru produsele sale. Te vom ajuta! la fiecare barca achizitionata oferim clientului nostru, la alegere un set ( baza + element final  FASTen Borika, suport ancora sau suport lanseta sau suport sonar ). Deasemenea timp de un an de zile vei beneficia de un discount de 20% pentru toata grupa de accesorii FASTen Borika, timp suficient, fara ati afecta bugetul familiei, pentru a-ti personaliza barca conform nevoilor tale.

Asa cum probabil stiai deja, gama Navigator 300 este diponibila in doua culori gri sau kaki ( atentie kaki nu este verde ). 


  

Podina este semirigida pliabila ( lamelara ): 


---    Barcile gonflabile / pneumatice din seria Elling Navigator 300 sunt realizate din PVC Valmex - Germania, din 4 straturi armate.
Acest material este rezistent la radiatii ultraviolele, apa sarata, uleiuri si alte produse derivate din petrol. Isi mentine proprietatile tehnice in cele mai dificile medii intr-o plaja de temperatura cuprinsa intre -30gr si + 60gr Celsius.

---   Pentru sudarea tuburilor gonflabile se foloseste tehnologia computerizata de sudare HD ( de inalta frecventa ) si TERMOSUDAREA prin aer cald. Pentru a conferi o calitate de top, toate imbinarile barcilor Elling sunt sunt dublate atat la interior cat si la exterior --- Toate barcile gonflabile Elling sunt realizate in conformitate cu Directiva Europeana 2013/53/EU


    Continutul pachetului

  1. Barca Elling Navigator N300
  2. Podina semirigida
  3. Placa motor detasabila
  4. Borduri antival ( benzi cauciuc laterale )
  5. O bancheta reglabila
  6. Pompa de picior
  7. Kit de reparatie rapida
  8. Manualul utilizatorului
  9. Certificat de garantie
  10. Doua manere transport ( unul la pupa si unul la prova )
  11. Geanta de transport

 GARANTIE produs 5ani, TOTALA sau CASCO ( prima interventie ). LIVRARE GRATUITA!


Specificații
Dimensiuni exterioare ( cm )300 x 140
Dimensiuni Interioare ( cm )224 x 64
Diametru tub gonflabil ( cm )38
Numar camere de siguranta independente2
Greutate set ( Kg ) 27
Sarcina utila ( Kg )380
Numar de persoane3
Puterea maxima a motorului ( CP )3,6
Dimensiune colet ( cm )90*50*3/90*50*4
Categorie navigatie ( conform Directiva Europeana 2013/53/UE )D
Garantie produs ( ANI )5

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Produse asemănătoare