Opțiune tematică

Tema
2
Aspect casetă
Culoarea fundalului
Meniu lipicios
https://barciaccesorii.ro/image/catalog/themevolty/pageloader/ttv_loading.gif
Caiac
Caiac

DESPRE NERIS

NERIS este un producător ucrainean de echipamente de apă pentru vâslit pe râuri, precum și excursii pe mare și lac. Realizăm caiacuri și catamarane din 1999 și ne-am angajat în producția de serie din 2005. În această perioadă am parcurs un drum lung de la repararea caiacurilor RZ, Neptun și Taymen până la fabricarea propriilor noastre bărci unice.

Produsele Neris pot fi achiziționate în prezent nu numai în Ucraina, ci și în SUA, Canada, Germania, Marea Britanie, Polonia, Norvegia, Finlanda, Rusia, etc.

Obiectivele companiei NERIS

Ne propunem să asigurăm siguranța maximă  „turiștilor nautici”, prin urmare nu căutăm modalități de a ne ieftini și simplifica echipamentele sau de a face structura prea ușoară. Orice facem este făcut din motive de fiabilitate. Un caiac nu este o bicicletă care poate fi oprită la marginea drumului în orice moment; viața umană depinde de calitatea tuturor componentelor caiacelor noastre.

Noi înșine suntem turiști nautici activi; am fost în Capul Hornului, Norvegia, Groenlanda, Marea Mediterană și am vâslit pe multe râuri și lacuri ucrainene. Experiența noastră ne-a permis să producem caiace ușor de asamblat, care sunt unice, confortabile și durabile. Își arată valoarea peste tot, de la lacuri până la râuri și oceane din întreaga lume.

Am luat în considerare numeroasele nevoi ale tuturor tipurilor de caiac, de la vâslitul casual al familiilor până la excursioniști de zi până la vâslașul de expediție mai experimentat.


NERIS Smart Pro S combină cele mai bune caracteristici ale caiacelor pliabile și gonflabile. Cadrul face ca Smart Pro S să fie rigid, carinat și rapid, la egalitate cu cele mai bune modele de caiac pliabile. Testele modelului Smart Pro S au arătat că, dacă unul sau două tuburi sunt deteriorate, caiacul rămâne pe apă și poate ține cursul datorită cadrului. Tuburile gonflabile robuste garantează siguranță și stabilitate. Puteți intra în caiac din apă, sprijinindu-vă pe el.

Designul perfect face caiacul ușor și compact. Vă vor dura doar 15 - 20 de minute pentru a vă asambla sau dezasambla Smart Pro S, chiar dacă nu aveți experiență anterioară. Caiacul poate fi transportat cu ușurință de o singură persoană atat cu transportul in comun sau într-o mașină, ambalat într-un singur bagaj standard atunci când călătoriți cu avionul.

Polivalența modelului permite utilizarea acestuia în diferite condiții: râuri plate sau de apă albă, lacuri, zone de coastă ale mărilor și oceanelor.

Smart Pro S are o mulțime de funcții utile care fac orice călătorie cu adevărat confortabilă:

- Designul caiacului este simplu și fiabil, este ușor de asamblat și nu are elemente de fixare fragile ale cadrului din plastic;

- Caiacul are compartimente spațioase de depozitare la prova și la pupa;

- Scaunul gonflabil confortabil este reglabil după înălțime și înclinare la spate;

- Caiacul este ambalat într-un rucsac ușor și durabil, cu bretele reglabile și o centură de șold;

- Cadrul asigură stabilitatea la plutire și performanța vitezei, garantează o siguranță suplimentară;

- Plăcile de spălat fac caiacul rigid atunci când navigați pe valuri și alte turbulențe de apă;

- Tuburi gonflabile robuste garantează siguranță și stabilitate;

- Pielea este confecționată dintr-o țesătură din PVC de calitate marină rezistentă produsă în Germania, carena are benzi de protecție speciale montate de-a lungul tuturor chines-urilor care sunt formate din șnururi și bara de chilă;

- Curele de șold pot fi montate pentru un control mai bun al caiacului pe valuri și rapide;

- Mânerele practice de transport;

- Caiacul poate fi echipat opțional cu al doilea scaun pentru un copil;

- Dispozitivul de fixare lat pe velcro asigură o fixare fiabilă a punții;

- Caiacul poate fi valorificat cu un „Gennaker cu un catarg A” ( vela );

- Puneți suportul pe pupa pentru a monta cârma;

- Ham de siguranță pe puntea caiacului, inele pe punte și laturi pentru a atașa montajele opționale;

- Caiacul vine cu o pompă de picior pentru umflarea tuburilor.

Pachetul standard de caiac include un scaun gonflabil reglabil, rucsac pentru transportul caiacului, pompa de picior, manualul de asamblare / demontare și trusa de reparații de bază într-o pungă uscată.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a comanda un pachet Smart Pro S Expedition care include suplimentar un  spraydeck ( punte ) cu o singură cabină, o fustă pentru talie, un capac pentru cabină și un sistem de cârmă. Posibilitatea de a monta spraydeck și linii de cârmă, precum și o fustă de talie într-un pachet de expediție permite utilizarea Smart Pro S în condiții meteorologice nefavorabile și într-un mediu complex, cum ar fi vremea rece sau ploioasă, marea sau apa agitată.

Pungile speciale uscate au fost proiectate pentru caiacurile Smart Pro S, pentru arc și pupă, pentru compartimentul de depozitare, pentru puntea caiacului. Utilizarea lor vă va face călătoria autonomă lungă confortabilă practic în orice zone climatice ale lumii.


Caiac

Coșul este gol!