Opțiune tematică

Tema
2
Aspect casetă
Culoarea fundalului
Meniu lipicios
Tot ce trebuie sa știi despre bărcile gonflabile si RIB Zodiac Bombard!

Tot ce trebuie sa știi despre bărcile gonflabile si RIB Zodiac Bombard!

  • 28.03.23

BĂRCI GOMFLABILE SI RIB NESCUFUNDABILE ZODIAC

125 DE ANI DE AER ȘI APA

Zodiac Nautic își are originile în „Société française de ballons dirigeables et d’aviation Zodiac”, un specialist în producția de aeronave. Unul dintre inginerii săi, Pierre Debroutelle, a inventat primele prototipuri de bărci gonflabile în anii 1930 pentru Aéronavale (Forța Aeriană Navală Franceză), care căuta soluții ușoare și inovatoare pentru transportul militar.

 

Această mișcare din aer în mare ar face Zodiac faimos în lume. În anii 1960, compania s-a mutat în industria de agrement pentru a rapsunde cererii mari de barci gonflabile si RIB din randul turistilor. Cu o experiență de neegalat, Zodiac Nautic, pionierul inovațiilor majore în domeniul bărcilor gonflabile, este astăzi în fruntea produselor și serviciilor, pe deplin în ton cu vremurile.

 KNOW-HOW

125 de ani de experiență și inventator al bărcii gonflabile, Zodiac Nautic oferă produse cu durabilitate și fiabilitate excepționale

datorită materialelor și proceselor de fabricație care sunt mereu la vârf de tehnologie.

 

COCA

Structura sa interioară din poliester rezistent la putregai, alcătuită dintr-o rețea de lungoane și stringere, asigură o legătură dintr-o singură bucată între carenă și punte. Această metodă oferă o rigiditate generală care este favorabilă performanței și rezistentă la toate impacturile experimentate în timpul navigării, în toate condițiile de încărcare.

 

TUBUL

Zodiac Nautic a dezvoltat un proces industrial unic de asamblare a tuburilor sale: termo-bandare. Acest proces constă în sudarea pieselor de material Strongan împreună pentru a oferi o etanșare perfectă și o calitate durabilă, aproape indestructibilă a asamblarii, care este superioară rezistenței proprie a materialului. Zodiac Nautic este singurul producător care a stăpânit sudarea tuturor elementelor structurale ale unei bărci gonflabile, garantând longevitate și siguranță excepționale.

TUB DETAȘABIL: UN CONCEPT ZODIAC Disponibil pe majoritatea modelelor noastre, tubul este echipat cu o frânghie cu șuruburi care se încadrează într-o canelură din carenă. Etanșarea se asigură prin presurizarea tubului. Complet detasabil, tubul poate fi demontat si pliat pentru intretinere, reparare, transport si depozitare usoara.

SCHIMBAT TUBUL? Nimic nu poate fi mai simplu; tuburile pot fi înlocuite independent de carene, ideale pentru renovare sau pentru a oferi ambarcațiunii dumneavoastră un nou aspect la costuri reduse.

 

TEST DE CALITATE Zodiac Nautic selecteaza cu atentie materialele care sunt folosite la construirea barcilor sale dupa un set strict de specificatii care garanteaza un standard de calitate exceptional. Zodiac Nautic este probabil singurul producător care a supus noilor sale bărci o serie riguroasă de teste de navigație în condiții extreme. Fii sigur că barca ta Zodiac te va însoți peste tot și pentru o lungă perioadă de timp.

CONCEPTUL DE COASTĂ

ADEVARATUL  4×4 AL MĂRILOR

Adevărați aventurieri oceanici, aceștia sunt extrem de populari printre profesioniștii și navigatorii care le apreciază calitățile marine excepționale și caracterul practic în orice moment.


 MAI MARE

 Combinația unică dintre un centru de greutate foarte scăzut, o carenă în V adâncă și un tub de stabilizare/absorbție a șocurilor oferă RIB-urilor viteză și capacități de traversare în mare agitată, cu un confort și siguranță fără precedent.

A încerca înseamnă a descoperi un nou nivel de performanță. Pescarii și piloții experimentați nu se înșală; utilizatorii săi devotați nu se puteau lipsi de el.

MAI MULTĂ CAPACITATE

 Ai numărat corect! La bordul acestei ambarcațiuni Zodiac sunt 12 fotbaliști și ar fi putut fi mai mulți – sau alții mai grei! Barca Zodiac are un raport greutate/suprafață excepțional, oferind o asemenea flotabilitate încât poate transporta încărcături considerabile: ideală pentru excursii de o zi cu un număr mare de prieteni sau familie și în deplină siguranță!

 

Flotabilitatea distribuită la periferie, combinată cu un centru de greutate foarte scăzut, asigură un nivel de stabilitate care face ca bărcile Zodiac să fie aproape imposibil de răsturnat atunci când sunt încărcate!

 

Tuburile unei bărci Zodiac au mai multe compartimente separate prin pereți despărțitori etanși. Datorită sursei mari de aer, barca își păstrează flotabilitatea și rămâne conceptual de nescufundat atunci când este complet încărcată, chiar și cu un compartiment dezumflat.

 

MAI PRACTIC

 Este atât de ușor să-l pui în apă sau să-l tragi pe plajă! Greutatea redusă a bărcilor Zodiac permite lansarea cu ușurință a unui vehicul de pasageri. Fără dană, bărcile RIB sunt pe cât de economice, pe atât de practice.

 

Tuburile sunt apărătoare permanente și acționează în mod natural ca amortizoare. La manevrarea în port, dacă intră în contact cu barca de lângă sau cu cheiul la viteză redusă, va sări de obstacol fără a provoca daune.

 

ZODIAC NAUTIC ÎN SERVICIUL TUTUROR PASIUNILOR DVS